
1 iso tai 2 pientä munakoisoa
suolaa
3 rkl oliiviöljyä
1-2 sipulia
2 rkl oliiviöljyä
1 tlk kaltattuja tomaatteja
kourallinen tuoretta basilikaa
ripaus sokeria
mustapippuria
5-6 tomaattia
200-300 g mozzarellajuustoa
500 g tagliatelle-pastaa
Pese ja kuutioi munakoisot. Levitä kuutiot talouspaperin päälle tai leikkuulaudalle, ripottele päälle suolaa ja anna hikoilla ainakin puolisen tuntia. Puristele kuutioista ylimääräinen neste pois. Paista munakoisokuutiot öljyssä pannulla mukavan rapeiksi.
Kuori ja kuutioi sipuli. Kuullota sitä öljyssä ja lisää sekaan kaltatut tomaatit ja anna porista noin 10 minuuttia. Mausta ripauksella sokeria, basilikalla ja mustapippurilla. Soseuta aineet sauvasekoittimella.
Keitä pasta ohjeensa mukaan kypsäksi. Kuutioi tomaatit ja mozzarella. Yhdistä ne, pasta, munakoisot ja tomaattikastike. Tarjoa heti ja koristele halutessasi basilikan lehdillä.
Ei valkosipulia eikä mitään muita mausteita kuin tässä on mainittu. Mitä enemmän mozzarellaa, niin sen parempi... Eiku. Tai ainakin minun suuhuni sitä katoaa jo ruuanlaiton yhteydessä.
Tavoitteeni on tehdä tätä maailman kaikille naisille. Ei ole enää montaa jäljellä!
VastaaPoista