28.1.2011

Helppoa sienistä

Löysin jääkaapistani taannoin kokonaisen purkillisen kapriksia enkä muistanut ollenkaan hankkineeni niitä sinne. Pitihän niistä sitten jotain ruokaa keksiä ja googlettelemalla löysin Unelias-blogista herkullisen kuuloisen herkkusieni-rucolapastan, josta sitten muokkasin oman versioni, koska rucolaa ei ollut kaupassa. Ohjetta on kyllä vielä kokeiltava rucolan kanssa. Kuva ei ole kovin hyvä, kun nälkä oli kamala ja valaistus puolen yön "lounaalla" kovin huono. Ruoka vain oli niin kovin helppoa ja hyvää, että se on välitettävä eteenpäin. Ohjeesta riittää ruokaa kahdelle.


200 g tuoreita herkkusieniä
mustapippuria
suolaa
2 dl ruokakermaa
kuivattua basilikaa
(silputtua rucolaa)
kapriksia

keitettyä pastaa kahdelle

parmesanjuustoa

Puhdista ja viipaloi herkkusienet ja paista niitä öljyssä pannulla, kunnes nestettä alkaa irrota. Mausta suolalla ja pippurilla, kaada sekaan ruokakerma ja hauduta viitisen minuuttia. Heitä sekaan kapriksia sekä basilikaa (ja silputtua rucolaa), sekoita nopeasti ja yhdistä keitetyn pastan kanssa. Annostele ja raasta päälle parmesanjuustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivoisin, että käyttäisitte jotain nimeä kommentoidessanne, niin on helpompi vastata :)