
5 dl vettä
2-3 porkkanaa
1/2 dl siirappia
1 tl suolaa
1/2 dl öljyä
2 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
5 dl hiivaleipäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Yhdistä kaikki aineet keskenään. Nostele taikinaa leivinpaperoidulle pellille märällä lusikalla ja taputtele pieniksi rieskoiksi jauhotetuin käsin. Pistele haarukalla. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä margariinin kanssa.
Vaihtelua saat korvaamalla siirapin sokerilla tai hunajalla (tällöin ei sovi vegaanille) sekä vaihtelemalla jauhoja ja niiden suhteita tai korvaamalla niitä hiutaleilla tai leseillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Toivoisin, että käyttäisitte jotain nimeä kommentoidessanne, niin on helpompi vastata :)