
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl soodaa
1 1/2 dl sokeria
2 Reilun kaupan banaania
1 dl rypsiöljyä
1-4 rkl vettä
Soseuta banaanit. Sekoita jauhot, hiutaleet, sooda ja leivinjauhe kulhossa. Lisää sekaan sokeri, banaanisose, öljy ja vesi. Kaada voideltuun sekä jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Kakkua voi maustaa muskottipähkinällä, kardemummalla, inkiväärillä tai kanelilla. Kaurahiutaleiden tilalle voi laittaa myös muita hiutaleita. Lisää vettä tarvittaessa banaanien koosta riippuen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Toivoisin, että käyttäisitte jotain nimeä kommentoidessanne, niin on helpompi vastata :)