
5-10 kaurakeksiä (koosta riippuen)
2 dl vispikermaa
1 prk (200 g) maitorahkaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2-3 dl mustikoita
Murskaa keksit huolimattomasti niin, että on pientä mursketta ja isompaa palaista esimerkiksi suljetussa muovipussissa muusipulikalla tai kaulimella vähäsen murjoen. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Lisää rahka, mustikat sekä keksinmurut ja sekoita tasaiseksi. Tarkista maku ja tarjoa mustikoilla koristettuna jälkiruokana neljälle hengelle.
Kokeile mustikoiden tilalla puolukoita tai herukoita ja vaihda kaurakeksit pipareihin, Digestive-kekseihin tai kaapista löytyneisiin pikkuleipiin. Isoimpia keksin paloja tai kokonaiset keksit voi jättää myös annosten koristeluun.
Hyvää huttua kieltämättä!
VastaaPoista