24.4.2010

Lääkettä

Sitten olen ollut jo toisessa kevätflunssassa. Ehdin jo ihmetellä, että enkö minä tänä keväänä sairastakaan mutta sainkin sitten kaksin verroin flunssia. Olisi vain pitänyt olla hiljaa... Mutta ystävättäreni sai hinkuyskäni katoamaan tuomalla sairaalle tyttöselle jäätelöä! Eikä mitä tahansa jäätelöä vaan Ben & Jerry'siä! Chunky Monkey eli banaanikermajäätelöä, banaanin muotoisia suklaamöykkyjä sekä saksanpähkinää. Noooooooooooom. Enkä saanut edes mahaani kipeäksi, vaikka sisälsi laktoosia ja unohdin ottaa laktoosinpilkkojan ennen syöntiä.

Nyt on pakko vähäsen tuoteihkuttaa, kun oli nuin hyvää ja vielä ilmastoneutraalia. Ja käyttävät Reilun kaupan ainesosia, onnellisten lehmien maitoa ja vapaiden kanojen munia. Lisää tuotetietoa Ben & Jerry's jäätelöistä. Harmi, ettei Bohemian Raspberrya enää kuulemma saa Suomesta... Kertokaa, jos sitä jostain päin Suomea vielä bongaatte!

Harmi, että tuo kuva on noin epätarkka. Kuumeessa kädet ehkä vähän tärisivät. Tai sitten se johtuu siitä, että purkki oli kuvausvaiheessa jo tyhjä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivoisin, että käyttäisitte jotain nimeä kommentoidessanne, niin on helpompi vastata :)